Αναπαράσταση Ακροπόλεως

Σχεδιασμός, υλοποίηση και παραγωγή ταινίας μικρού μήκους (computer animation) με θέμα "Περιδιάβαση στην Ακρόπολη και την Αρχαία Αγορά του 5ου π.Χ. αιώνα", ειδικά διαμορφωμένη για την πλατφόρμα "SkyVisionTM", μέρος του ψηφιακού έργου "Ταξίδι Χωρίς Τέλος",για λογαριασμό του Ιδρύματος Ευγενίδου η οποία προβάλλεται στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος από τον Φεβρουάριο του 2004.

Περισσότερα...

Αναπαράσταση Εγνατίας Οδού

Ψηφιακή αναπαράσταση της Εγνατίας Οδού στο Τμήμα Μαλακάσι για λογαριασμό της εταιρίας Race Α.Ε. με σκοπό την προβολή του έργου στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Περισσότερα...

Αναπαράσταση Κτηρίων

Μετατροπή πρόσοψης και ένθεση στην πραγματικότητα κτηρίου γραφείων επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας για λογαριασμό του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος".

Περισσότερα...

Εργασίες Μαθητών

Οι εργασίες μαθητών έχουν δημιουργηθεί κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης τους στην χρήση των προγραμμάτων 3ds Max ή AutoCAD.

Περισσότερα...

Ο Παρθενώνας του Κώστα Γαβρά

Η τρισδιάστατη ψηφιακή αναπαράσταση του Ναού του Παρθενώνα που χρησιμοποιήθηκε σαν βάση για την παραγωγή της ταινίας του Κου Κώστα Γαβρά, δημιουργήθηκε απο τον Γιώργο Πατεράκη, ιδιοκτήτη της εταιρίας Infostudio, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Χρησιμοποιείται για ερευνητικούς σκοπούς και για αναπαραστάσεις εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality).

Η ακρίβεια του μοντέλου είναι της τάξεως του εκατοστού του μέτρου (1cm), σύμφωνα με τα αρχαιολογικά δεδομένα.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Μιχαλακοπούλου 56, 11528, Αθήνα                                210 7214146-7