Σεμινάρια Εξειδίκευσης

Robot Structural Analysis

Το διεθνώς καταξιωμένο λογισμικό Robot Structural Analysis Professional που καλύπτει όλο το φάσμα των μελετών του δομοστατικού μηχανικού, τα τελευταία χρόνια έχει ενταχθεί στην, πρωτοπόρο στα προγράμματα σχεδίασης για μηχανικούς, Autodesk, ως η ναυαρχίδα των στατικών της προγραμμάτων.
Με ένα συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο της αγοράς και εκμεταλλευόμενο την διασύνδεσή του με όλα τα προγράμματα της Autodesk, παρέχει σε ένα μελετητικό γραφείο μία ολοκληρωμένη λύση για την παροχή υπηρεσιών μηχανικού, πάνω στην πλατφόρμα BIM για τη σχεδίαση, την κατασκευή και διαχείριση ενός έργου.
Το Robot Structural Analysis Professional με το ανανεωμένο του γραφικό περιβάλλον, έχει τη δυνατότητα σχεδιασμού και επίλυσης πολύπλοκων χωρικών φορέων υπό συνδυασμούς φορτίσεων διεθνών κανονισμών, και ελέγχου την επάρκειάς τους σύμφωνα με τις επιθυμητές εθνικές ή διεθνείς κανονιστικές διατάξεις.                 

Διάρκεια: 40 ώρες

Περισσότερα...

Αρχιτεκτονικός Φωτισμός

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε αρχιτέκτονες και μηχανικούς, διακοσμητές και σχεδιαστές αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αποκτήσει βασικές γνώσεις στις σύγχρονες μεθόδους αρχιτεκτονικού φωτισμού. Μέ πρακτικά παραδείγματα μέσα στο πρόγραμμα Dialux δίνεται η δυνατότητα να υλοποιήσουν τις ιδέες τους σε τρισδιάστατο περιβάλλον, να τις ελέγξουν με βάση τους διεθνείς κανονισμούς και εν τέλει να παραγουν μια τεκμηριωμένη μελέτη φωτισμού.

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η δυνατότητα ανάγνωσης αρχιτεκτονικών σχεδίων καθώς και βασικές γνώσεις cad.

Διάρκεια: 32 ώρες

Περισσότερα...

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός

Περιβαλλοντική και Ενεργειακή Ανάλυση και Προσομοίωση με το
EcotectAnalysis & DesignBuilder

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
Αρχιτέκτονες, Μηχανολόγους μηχανικούς και γενικότερα σε μηχανικούς που θα ήθελαν να εμβαθύνουν σε θέματα περιβαλλοντικού σχεδιασμού και ενεργειακής προσομοίωσης και ανάλυσης.

Διάρκεια: 32 Ωρες

Περισσότερα...

Μιχαλακοπούλου 56, 11528, Αθήνα                                210 7214146-7