Γενική Σχεδίαση

AutoCAD 2D Basic

header autodesktraining-2basicsmall 

Autocad για αρχάριους ή ημιεκπαιδευμένους χρήστες με στόχο τη δυνατότητα παραγωγής δισδιάστατων σχεδίων κάθε τύπου. Ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί να δημιουργεί τεχνικά σχέδια κάθε τύπου εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια. Θα μπορεί επίσης να αναπαράγει σχέδια, να τα διορθώνει ή να τροποποιεί τις μελέτες, και να μοιράζεται τη δουλειά του με άλλους συναδέλφους. 

Διάρκεια: 44 ώρες

Περισσότερα...

AutoCAD 3D Modeling & Rendering

header autodesktraining-3dsmall

Απευθύνεται σε έμπειρους χρήστες του AutoCAD στη δισδιάστατη σχεδίαση οι οποίοι θέλουν να εξελίξουν τη γνώση και τις ικανότητες τους στην τρισδιάστατη σχεδίαση η οποία έχει καθιερωθεί πλέον ώς ο συγχρονος τρόπος σχεδίασης. Ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί να δημιουργεί τρισδιάστατα μοντέλα οποιασδήποτε κατασκευής ή οποιαςδήποτε ιδέας , να τα παρουσιάζει ρεαλιστικά με εικόνες ή video και να παράγει κατασκευαστικά σχέδια με πλήρη ακρίβεια.

Διάρκεια: 40 ώρες

Περισσότερα...

AutoCAD 2D Advanced

header autodesktraining-2small 

Απευθύνεται σε έμπειρους χρήστες του AutoCAD 2D οι οποίοι θέλουν να εμβαθύνουν στο πρόγραμμα, στα εργαλεία αυτοματισμού καθώς και στα θέματα οργάνωσης της ροής εργασίας. Απαραίτητη γνώση και γι’ αυτούς οι οποίοι θέλουν να λειτουργήσουν ώς Cad Managers. Απώτερος στόχος είναι η διαμόρφωση και χρήση του AutoCAD ώστε να είναι περισσότερο εύχρηστο, αποδοτικότερο και πλήρως ελεγχόμενο, σε περιβάλλον ομαδικής εργασίας μικρών, μεσαίων και μεγάλων project.

 

Διάρκεια: 40  ώρες.

Περισσότερα...

Μιχαλακοπούλου 56, 11528, Αθήνα                                210 7214146-7